Levertijd en verzenden

Levertijd

Let op: op dit moment kan ieder moment ons tweede kindje geboren worden. Daarom hanteren we de levertijd van 3 tot 10 werkdagen. Wanneer het kindje geboren is, kan een reactie dan ook langer op zich laten wachten én wordt er 1 week geen bestellingen verzonden.

Let op: Jouw bestelling kan dus een extra levertijd van vijf werkdagen hebben in verband met de geboorte. Levering voor vaderdag kunnen we dan ook niet meer garanderen.

Stay save! 

De producten worden grotendeels handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van de voorraad en je persoonlijke wensen. Hierdoor verschilt de levertijd per product. Voor de standaard producten streven we ernaar om je bestelling binnen 3-10 werkdagen te verzenden. Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geld, zal dit vermeld worden in de omschrijving bij het product. 

Verzenden
De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Het product word verzonden in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje. Het standaard tarief voor brievenbuspost van PostNL met Track & Trace code is €3,50. Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in een luchtkussenenvelop verzonden kunnen worden geldt een tarief van €5,85 bij PostNL met Track & Trace code.

Verzenden naar het buitenland? Infomeer even naar de mogelijkheden (info@liefsmethout.nl).

Bijzonderheden
Is er haast geboden bij het pakketje of een andere bijzonderheid? Dit is mogelijk. Maar mail even van te voren om te kijken of het haalbaar is. Mailen is sneller, want de opmerkingen bij de bestellingen lezen we niet altijd direct. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Een feestje om uit te pakken
De bestelling kan kosteloos worden ingepakt, zodat het een echt feestje wordt om te openen. Vermeld dit bij bijzonderheden/opmerkingen tijdens het bestelproces.

© 2018 - 2020 liefsmethout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel