Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?

Jouw order wordt binnen 3 tot 7 werkdagen verzonden via PostNL. Helaas hebben we geen invloed op de bezorging van PostNL.  Hierin zijn we afhanekleijk van de snelheid van PostNL. Informatie over de levertijd vind je hier.

Ik wil graag het product eerder ontvangen, want het is een kadootje?

Dit is mogelijk. Maar mail even van te voren om te kijken of het haalbaar is. Mailen is sneller, want de opmerkingen bij de bestellingen lezen we niet altijd direct. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor een brievenbuspakketje bedraagt €3,75. De verzendkosten voor pakketpost bedraagt €5,85. Wij verzenden via PostNL.

Kan ik een bestelling als kadootje laten inpakken?

Uiteraard! Tijdens het bestelproces kan je bij opmerkingen aangeven dat je het pakketje graag ingepakt wil hebben.

Hoe worden de producten verpakt?

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden verzonden in een luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje. Pakketpost wordt verzonden in een doos met eventuele beschermende opvulling. Ieder product wordt ingepakt in plastic folie.

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Helaas kan het voorkomen dat het product niet helemaal voldoet of iets gaat als gepland. We raden je aan om dit kenbaar te maken en te mailen naar info@liefsmethout.nl.

Ik heb een andere vraag, wat dan?

Staat het antwoord van je vraag er niet tussen? Dan kan je mailen naar info@liefsmethout.nl en dan probeer ik zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden

© 2018 - 2021 liefsmethout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel